Hebei Fine Art Co., Ltd. mangrupikeun panyadia global kamewahan sadidinten sareng karajinan tangan populér ti saprak 2007, Kami bangga dina diri ngalayanan nasabah kalayan produk anu pangsaéna sareng jasa lengkep dina akuntansi biaya, produk téknis ngadukung, desain gambar, pamasangan proyék, internasional dagang, sareng transportasi ékspor dina cara anu mungkin. Kami nyarankeun dasar cutatan alternatif tina FOB, CIF, EX. Pabrik sareng Door to Door pikeun pilihan pelanggan anu béda. Produk utama kami kalebet Bulu Mata, Barang kulit sareng Ukiran batu.